Verbouwing van garage tot gastenverblijf

Gjet Veenstra Bouw heeft in samenspraak en nauwe samenwerking met de eigenaren van deze woning de garage omgebouwd tot een mooi en ruim gastenverblijf. Via onderstaande foto’s kunt u het hele proces van de verbouwing eens bekijken.

Het begint uiteraard met het uitruimen van de garage. Na het nodige breek- en sloopwerk wat deels door de bewoners zelf is gedaan, wordt al snel het raamwerk van de nieuwe wanden opgezet. Na het leggen van de elektra- en waterleidingen en isoleren van de wanden wordt het geheel netjes afgewerkt met gips.

Om de ruimte te voorzien van extra veel daglicht is er een dakraam geïnstalleerd en de grote openslaande garagedeuren zijn voorzien van isolerend HR++ glas. Omdat het gastenverblijf een eigen douche, toilet en keukenblokje heeft gekregen, is er voor deze ruimte een eigen CV voorziening geplaatst.

Het eindresultaat is een strak afgewerkt gastenverblijf. Wilt u ook over extra (woon) ruimte beschikken? Informeer naar de mogelijkheden om uw zolder of schuur om te bouwen tot een fijne leefomgeving. Gjet Veenstra Bouw denkt graag met u mee!

[Not a valid template]